Friday, January 28, 2011

it's fun

       hahahhah semalam klakar giler   bile ade dax lelaki blakang aku tanyer aku soalan cm ni
   dy;wei shamin doa mandi wajib cm ni kan shj aku mengangkat hadas besar kerana allah ta'ala kan???
    aku;aku dh bengang aku ye kan aje lah malu giler n klaka giler dy leh tanye soalan cm tu ad aku,,,,
hahhhahahah tapi xpelah orang tanye aku jawablah nanty orang kate kedekot ilmu lak kan

Thursday, January 27, 2011

herm,,,,xlama ag dh cuti skol,,,,xsabar2 nk abezkn baca buku hary potter,,,uh,,,,,dh banyak m.s,,,,hu,,,,,
dalam cuti skol ni aku dh buat persiapan tuk skol,,,,tapi sayang yer cuti fmliy xde g mane2,,,,tu yg bowink giler,,,,kate nk g lawat kakak at seremban sambil uh g PD,,,,,tapi xjd lak,,,,,borink2 ,,,,,,
npagi tadi,,,,,aku menyampah btol dgn pengetua skol,,,,giler kuasa,,,!!1

Tuesday, January 25, 2011

nothing to say

hermm,,saje jew tulis coz dh lama sangat xon,,,,,,aduiii,,,,minggu ni abg n kakak aku balik jd susah skitlah aku nk on kali ni coz sorang kedekut ag sorang law pinjam barang orang sampai xingat dunia,,,,,hari at school,,,,aku cool aje,,,,,noting hapen on me,,,,,tetapi skunk ni aku xberapa suka dgn keadaan aku yg skunk ni,,,,borink sangat dn susah sangat nk memahami keadaan diri sendiri,,,

Saturday, January 22, 2011

hate!!!

eeee,,,,aku paling benci law aku wt seauatu ade aje orang yg ganggu,,,
lagi2 adq aku yg bising uh,,,,meyebok jew,,,,nak main game,,,,nak main game2,,,,tulah perkataan yg kuo dari mulut dy memekak jew law x???xsah,,,,,,nak aje aku cekik2,,,,,,dahlah td kena amarah dgn mak pastu nak kecoh kat aku pulak,,,,dasar budax kecik,,,?????haha ary ni dy tdo bilik abg aku sorang aku ingatkan nak taokotkan dy maklumlah budax kecik ag kan ....hahaha aku nak tengaok reaksi dy,,,,puasnyer,,,,hahahhahaha,,,,,,gemok2,,,(adq)

Friday, January 21, 2011

hu,,,ary aku busy skit,,,,pg g skola khas,,,,8-1.00
ptg,,,kol 5-6.30,,,,latihan taekwonndo malsanyer nk pergi penat banget

hari pembalasan,,,,,

huhuhuhu,,,,semalam dapat gak aku berguwau dgn adq aku,,,huhuhuhu,,,bestnyer cm nk wt ag,,,,
merah2 kaki aku dwtnyer bile adq aku main cekau2 macam kucing dgn anjing,,,,pdhal semalamdy yg cari pasal dlu aku tnga syok makan leh lak dy cari gadoh amik ko buku ko aku lekatkan dgn gam,,,,padan muka,,,,balaz blek dax uh,,,dy g amek beg kesayangan aku dy letak gam yg mak bli dgn harga setakat 20sen,,,,,
xcukup lagi,,,,dy perginyer pijak2 kaki aku yg tnga sakit pasal pertandingan merentas desa uh,,,ha!!!!amik kokena penampar maut aku,,,,lega skit,,,,nasib baik lah ko xmenjerit cm dax gedix2,,,,,
xpe nanty bile bangon pagi aku nak simbah muka ko dgn ayer sjok,,,,biar ko sedar skit,,,tp ksian pulak masa waktu malam uh,,,,mak aku nk salinkn jadual skol adq aku,,,adq aku yg kena tian pulak tngok muka daq uh,,,,seronok&gembira sangat2,,,,hu,,malam nk kne kuo g kedai sok dh masok skol,,,ary pertama beb,,,,hu,,,,mesti banyak giler pelajaran,,,,owg jenis aku blaja ikot mood,,,law x???masok tlinga kiri kuo tlinga kanan!!!

Thursday, January 20, 2011

stiap kali aku terdengarr lagu on blog aku,,,,
aku rasa cm nk jadi  dri sendiri,,,but idon't know how to be myself,,,
argh,,,tension,,,,
satu ary aku xon blogger,,,,risau gile sebab xdapat luahkan perasaan aty ini,,,
hurm,,,,esok masok skol,,,,
cm malas jew,,,,dhlah sakit kaki,,,
hu,,,hu,,,nasib,,,shamin aku harap satu ary nty ko bisa beritau ama dy,,,,
yg engkau dh rijek dy,,,,dn teros memulakan idpo yg baru,,,,tanpa bercouple ag,,,
ini adelah yg terbaik untuk ko,,,,just do it,,,in one time

Tuesday, January 18, 2011

hu,,,,,esok ade pertandingan merentas desa,,,,bestnyer,,,tapi mampu kew aku nk berlari jauh2,,,hu,,,,xsangop2,,
apelah pengetua wat perancangan terlalu awal sngt,,,geram betol aku,,,nk aje aku cekik sampi mampos,,,
dah yg penting sok aku nk berlari,,,jd malam ni kena exerciselah,,,,nk main badmintonlah malam ni tu ponlaw ade kehendak hati akulha,,,,aku haraptaun ni aku dapat turun kn berat badan aku,,,amin,,,,

Monday, January 17, 2011

he,,,he,,,,ary hapy gile aku,,,,,xdegangguan at skul,,,,at mane2 aje,,,
best gile ary aku kuo g karaokedgn kawan,,,penat gak,,,tapi malangnyer uit blanje terpakse berkorban,,,,
herm,,,,aku arap esok aku akan dapat mulakan idop yg baru,,,baik dary ary ni,,,he,,,he,,,he

Sunday, January 16, 2011

kejujuran hati
susahlah lawblaja sambil bercouple
payah,,,,,,lbeih baek xyah nk couple2,,,,
aku wt kpotosan nk out dry couple,,,,,
itulah adelah yg terbaek untuk ku,,,,
gud nite shamin,,,,

Friday, January 14, 2011

hu,,,hari ni kaka n abang aku dh balik kolej dh sunyi giler uma aku,,,,,
sapew yg nk eat keje uma lepas ni,,,,
malastol nk wat,,,,,ponat

Thursday, January 13, 2011

time aku menari ballet

hurm,,,,hari  ni macam biime sukan aaku boleh menari ballet asalah g skola,,,nasib baek xlambat,,,,,tapi yg klaka nyer masa time sukan aku boleh menari ballet at tnga padang dah basah basah masa tu,,,,habis pakaian aku macam badak baru berendam kat kolam,,,,bengang gile nak lalu depan lelaki,,,nasib baeklah aku geng masa tu boleh cover aku skit,,,,hahah kalaka kan?/?

Wednesday, January 12, 2011

aku harap esok aku xkan???kau lagi,,,
haritu,,,aku terserempak dgn dy skali ag,,,,aku ingatkan nak tegur dy,,,tapi malah dy lari dari aku,,,aku anggap skunk ni dy benar2 ingin melupakan diriku,,,aku harap kau jangan kembali pada aku lagi,,,dan aku harap smoga hati aku xkan ade perasaan kat kau lagi,,,aku ingin melupakan dirikau,,,atau smua ini aku shj yg perasan ????aku harap dy xkan kembali pada aku lagi,,,smoga hati aku dapat menerima takdir tuhan ,,,mulai hari ini aku xkan memrlukan kau lagi dalam hidup aku,,,,dan aku akan sedaya upaya utk melupakan dirikau,,,aku anggap kau dan aku sudah tiada ape2 hubungan lagi,,,walaupun aku sering teringat dekat kau,,,aduhai,,,susahnyer tuk melupakan kau,,,aku harap naty aku akan berpindah sekolah,,,dan akan berjauhan dgn kau,,,,skunk ni aku tengokdekat fb kau ade gambar perempuan,,,adakah engkau skunk sedang dlamun cinta dgnyer,,????aku doakan kau semoga kau kekal bersamanyer...
apa macam k x ayat aku????
shj jewk aku buat????
macam owg yg tengah patah hati,,,dgn kekasihnyer
aku pernah mengelaminyer,,,,
sedih gile bile kekasih wat cm tu
tapi tu smua dalam mimpi sahaja
kenape sering kali aku terserempak dgn dy dy akan cuba menjauhi diri aku????adakah dy sudah mmembenci aku,,,atau ingin melupakan aku???kini aku sedia tuk melupakannya jika dy betul2 keadaan aku aku memaksa ,,,,
adakah kau sudah melupakan diriku,,,

kisah sekolah

hari ni kleka gile  yaya kne kacau dgn pkgud,,,gelax aku

Tuesday, January 11, 2011

SoRrY!!!ShAmIn

sori amin..ak ceroboh unkx nye blog...ak just nak buat kn background n apa2 yg patut....jgn marah ea??kklu x cntik kau bg thu ak..nty ak wat kn  balik..okey.....2 je lah...x thu nk ckp apa...sayonara amin...

SaKiT HaTi

e,,,geramnyer aku dgn dax uh,,,aku tgur dy wat slambe jew,,,nak aje aku cekik2 sampai maty,,,tapi sayang aku leh suka at dy pulak,,,tula dnamakan dugaan,,,esh,,,

Monday, January 10, 2011

koni'chiwa

yes ak dh ada blog ...kownag semua jgn lupa bukan n follow ak okey....sayonara